MENÜ

(Ersan Gülüm)

Porto maçında topu çizgiden çıkardı, performansıyla ayakta alkışlandı. Kasımpaşa karşısında da ilk 11'de olan Ersan, 90 dakikada sahada kaldı, yine taraftardan alkış aldı.

(Ersan Gülüm)

Sivok’un sezonu kapaması, Ferrari’nin sakatlığı ve Zapotocny’nin formsuzluğunda, Ersan Adem Gülüm formayı kaptı. Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki en zor maçı olarak gösterilen Porto karşısında ilk 11’de sahaya çıkan ve performansıyla beğenitoplayan genç stoper, son anlarda Beşiktaş kalesine giden topu çizgiden çıkardı. Etkili futboluyla bir anda gündeme oturan ve Porto maçının kahramanı olarak gösterilen başarılı futbolcu, Kasımpaşa karşılaşmasında da hocasından formayı kaptı.

Haberin Devamı

Her şeyi yaptı
Yine ilk 11’de sahada olan Ersan Adem Gülüm, 90 dakika boyunca forma giydi. Rakip atakları yerinde kesen, savunmadan topu çok iyi çıkartan ve oldukça isabetli paslar atan genç yıldız dün de futboluyla beğeni topladı. İbrahim Toraman ile defansta iyi bir ikili olan başarılı oyuncu, hocasının yüzünü kara çıkarmadı, gelecek haftalarda daha iyi oynayacağının mesajını yolladı.

YORUM YAZ