MENÜ

Ersan attı, Bucks kazandı

Milli oyuncumuz Ersan İlyasova'nın Wizards maçındaki performansı Milwaukee'ye galibiyeti getirdi. Oyuna yedekten giren genç yetenek 19 sayı, 10 ribauntla double-double yaptı.

Ersan attı, Bucks kazandı

NBA’de üst üste oynadığı 3 deplasman maçından 2 galibiyet çıkartan Milwaukee Bucks sahasında ağırladığı Washington Wizards’ı 100-87 yendiği karşılaşmada, milli basketbolcu Ersan İlyasova double-double’lık performans ortaya koydu

Asistte kariyer rekoru kırdı
Bradley Center’da yedekten girdiği oyunda 33 dakika forma şansı bulan İlyasova, 19 sayı, 10 ribaunt ve 6 asistle “double-double” yaparken, asist ategorisinde de kariyer rekoru kırdı. Bucks’da en skorer isim, 22 sayı, 2 ribaunt ve 2 asistle John Salmons olurken, Andrew Bogut 15, Carlos Delfino ve Jerry Stackhouse da 13’er sayı üretti. Konuk Washington takımında ise Andray Blatche ve Randy Foye’nin 18’er sayılık çabası, yenilginin önüne geçemedi. Javale McGee’nin de 14 sayısı takımına yetmedi. Bucks, maçın ilk çeyreğini 28-26, devreyi de 56-48 önde bitirdi. Üçüncü çeyreği de 77-60 üstün tamamlayan Milwaukee temsilcisi, sahadan da 100-87 galip ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ