MENÜ

Erol Bulut'tan oyuncusuna övgü: Mükemmeldi!

Denizlispor - Fenerbahçe maçında kazanan 2-0'lık skorla konuk ekip Fenerbahçe oldu. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş derbisinde aldığı mağlubiyetle eleştirilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, bu hafta taraftarlardan ve yorumculardan tam not aldı. Denizlispor galibiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erol Bulut, oyundan memnun olduğunu ifade ederek maçın hakemi Ali Palabıyık'ı eleştirdi.

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Denizlispor - Fenerbahçe maçında kazanan 2-0'lık skorla konuk ekip Fenerbahçe oldu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş derbisinde aldığı mağlubiyetle eleştirilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, bu hafta taraftarlardan ve yorumculardan tam not aldı.

Denizlispor galibiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erol Bulut, oyundan memnun olduğunu ifade ederek maçın hakemi Ali Palabıyık'ı eleştirdi.

Kendileri açısından güzel bir maç olduğunu ifade eden Erol Bulut, "İlk yarıda bir iki pozisyonumuz daha vardı, değerlendiremedik. İkinci yarı 40 dakika 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldık. Yediğimiz bir kırmızı kart oldu, benim gibi hemen hemen kimse neden kırmızı kart olduğunu, nasıl çıktığını anlamadı." dedi.

Ali Palabıyık'ın maçı 8 dakika uzatmasını eleştiren Erol Bulut, "Ben aslında bugün 16 dakika bekliyordum, ama bize 8 dakika nasipmiş. Ama bizim bunu yaşamamız gerekiyordu demek, onun dışında hakemle ilgili bir şey söylemeyeceğim. Onun dışında söylemek istediğim hakemlerimize her zaman destek çıkmamız gerekiyor, inanmamız gerekiyor. Pardon genç hakemlerimize inanıp destek çıkmamız gerekiyor." dedi.

Haberin Devamı

Oyuncularını tebrik eden ve hak ettikleri 3 puanı aldıklarını söyleyen Erol Bulut, Altay Bayındır'a ayrı bir parantez açtı:

"Altay’ın performansı bugün mükemmeldi, öyle söyleyebilirim. Kalesine geldiği bütün pozisyonları en iyi şekilde kurtardı ama diğer futbolcuları da unutmamız lazım, tüm takımımız çok iyi mücadele gösterdi." dedi.

Fenerbahçe aleyhine verilen penaltıyla ilgili konuşan Erol Bulut, "Rodallega’nın eline değen bir top var. Hakemimiz penaltıyı gösterdi, Allah’tan VAR varmış, o pozisyonda oradan hatasını düzeltti” diye konuştu." dedi.

YORUM YAZ