MENÜ

Erol Bulut'tan gönderme: Skora baksın!

Fenerbahçe, Süper Lig'de 17. haftanın kapanış maçında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleyi 2-1'lik skorla kazandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çağdaş Atan’ın, “5 büyük lige baktığımız zaman topu rakibe vererek şampiyon olan takım sayısı azdır” sözleri üzerine Bulut, “Bu konuda yorum yapmak istemiyorum, o zaman skora baksın” ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, haftanın kapanış maçında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleyi 2-1'lik skorla kazandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Taraftara iyi futbol izletemediklerini ifade eden Erol Bulut, "Önemli olan 3 puan almaktı. İlk yarı istediğimiz gibi bir oyun oldu. Rakibe topu verip yakalayacağımız pozisyonları iyi değerlendirmekti. Bunlardan birini iyi değerlendirdik. Bundan sonra çok fazla geri çekildik. İkinci yarı istediğimiz oyunu ortaya koymaya başladık. Kaçırdığımız penaltı ve pozisyonlar var. Rakip yüzde 70 topa sahip oldu baktığımızda. Ama bu bizim biraz istediğimizle oldu. Planladığımız gibi her şey gitti. Aldığımız 3 puandan mutluyuz. Futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.

Çağdaş Atan’ın, “5 büyük lige baktığımız zaman topu rakibe vererek şampiyon olan takım sayısı azdır” sözleri üzerine Bulut, “Bu konuda yorum yapmak istemiyorum, o zaman skora baksın” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ