MENÜ

Erol Bulut'a eleştiri: Fenerbahçe yanlış 11 ile sahaya çıkıyor!

Fenerbahçe, Kadıköy'de ilk maçını Hatayspor ile oynadı. Sarı-lacivertliler, 9 kişi kalan rakibiyle golsüz berabere kaldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin iki haftadır yanlış 11 ile sahaya çıktığını ifade etti ve ayrıntılarıyla gerekçesini anlattı.

Süper Lig'de 2. hafta tamamlandı. Fenerbahçe, Kadıköy'de ilk maçını Hatayspor ile oynadı. Sarı-lacivertliler, 9 kişi kalan rakibiyle golsüz berabere kaldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe - Hatayspor karşılaşmasını yorumladı.

Fenerbahçe'nin iki haftadır yanlış 11 ile sahaya çıktığını söyleyen Erman Özgür, "Rizespor maçında hamlelerle bertaraf etmeyi başardı. Ama bugün hamleler de işe yaramdı. Eğer Gustavo, Tolga Ciğerci ve Ozan ile başlıyorsan... Yani koşu temposu yüksek, top kazanma becerisi de yüksek oyuncuyla oynuyorsan önce pres yaparak başlarsın. Oyuncuların vaat ettiği bunlardır. Oynattığın üçlü başka oynamaya çalıştığın oyun bambaşka." dedi.

YORUM YAZ