MENÜ

Erol Bulut: Pozisyonları bulduk ama atamadık

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, 1-1 biten Antalyaspor maçının ardından 90 dakikayı değerlendirdi. İki devrenin çok farklı olduğunu belirten Bulut, " İlk yarı rakip çok fazla pozisyona girmedi. Biz kendi kendimize yedik bu golü... Basit bir hata yaptık. İkinci yarı daha da farklıydı. Daha çok hücum yaptık, öne geçebilirdik de ama pozisyonları değerlendiremedik. Mesut belki ilk yarı o golü atsa daha farklı olacaktı. İkinci yarı aslında pozisyonları yakaladık ama atamadık." yorumunu yaptı.

Erol Bulut: Pozisyonları bulduk ama atamadık

Erol Bulut'un maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Geçen hafta oynadığımız iyi bir oyun ve kazanılan bir maç vardı. İlk yarı ve ikinci yarı ise çok farklıydı bu akşam... İlk yarı rakip çok fazla pozisyona girmedi. Biz kendi kendimize yedik bu golü... Basit bir hata yaptık. İkinci yarı daha da farklıydı. Daha çok hücum yaptık, öne geçebilirdik de ama pozisyonları değerlendiremedik. Atamadığınız zaman maçı da kaybedebilecek duruma gelebiliyorsunuz. Baskımızı ilk yarı kuramadık. Kazanmamız gereken bir maçtı. Önümüzdeki haftalarda bu hataları telafi etmeye çalışacağız.

Kendi sahamızda rakipler bize 6-3-1 veya 5-3-2 şeklinde oynuyorlar. Biz de savunmaları açmakta zorlanıyoruz. Mesut belki ilk yarı o golü atsa daha farklı olacaktı. İkinci yarı aslında pozisyonları yakaladık ama atamadık.

Haberin Devamı

EROL BULUT'UN GENEL BASIN TOPLANTISINDAKİ AÇIKLAMALARI:

Net penaltımız verilmedi. Bugüne kadar verilmeyen birçok penaltımız var. Hakem nasıl izledi bilmiyorum.

Mesut'un sakatlığında bileğe müdahale eden Fredy'nin sarı akrtı var. Atılması lazımdı. İtmeler, basmalar... Ofsayt çizgileri rakip takımlara göre farklı değerlendiriliyor. Sonuçta kaybettiğimiz 2 puan var, kazanmamız gerekirdi. Rakibimizin de dün kaybettiği puana bakarsak, bugün puanları eşitleyecektik.

YORUM YAZ