MENÜ

Erol Bulut: Galibiyet ve kupa kazanmak her zaman güzeldir

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 1-0 kazanılan Sivasspor maçı sonrası soyunma odasında takıma konuşma yaptı, “Galibiyet ve kupa kazanmak her zaman güzeldir. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum” dedi

Erol Bulut: Galibiyet ve kupa kazanmak her zaman güzeldir

Fenerbahçe, Match PR’ın organize ettiği The Land Of Legends Cup’ın finalinde Sivasspor’u Caner Erkin’in tek golüyle mağlup etti. Sezona kupayla başlayan Sarı-Lacivertliler’de Erol Bulut, öğrencilerinin performansından son derece memnun. Soyunma odasında takıma bir konuşma yapan, ilk maçta da Antalya’yı 4-0’la geçtiklerini hatırlatan genç çalıştırıcı, “Galip gelmek ve kupa kazanmak her zaman güzeldir. İki maçta da iyi mücadele ettiniz. Gol yememiş olmamız ve az pozisyon vermemiz ayrıca önemli bir unsur. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Eksiklerimiz de var’

Erol Bulut, öğrencilerine eksik yönlerini de anlattı. Bulut, “Hâlâ bazı zayıf yanlarımız var ve bunları düzeltmemiz gerek. Hücumda istediğimiz seviyede değiliz. Eksik arkadaşlarımızın da aramıza katılmasıyla ve çok çalışarak bunu da düzelteceğiz” ifadelerini kullandı.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ