MENÜ

Erol Bulut eleştirisi: Fenerbahçe'yi bambaşka yere götürürmüş!

Fenerbahçe haberi... Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçında kazanan konuk ekip Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler aldığı galibiyetle zirve yarışına yeniden ortak oldu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Trabzonspor - Fenerbahçe maçını yorumladı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında kazanan konuk ekip Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler aldığı galibiyetle zirve yarışına yeniden ortak oldu.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Trabzonspor - Fenerbahçe maçını yorumladı.

Fenerbahçe'nin bu sezon en kritik maça çıktığını ifade eden Erman Özgür, "Trabzonspor maçı Fenerbahçe için kırılma maçıydı. Yenilmesi durumunda rakibini şampiyonluk yarışına ortak edecek kendisini uzaklaştıracaktı." dedi.

Fenerbahçe'nin sadece skor olarak değil oyun olarak da birçok eleştiriye cevap verdiğini söyleyen Erman Özgür, "Erol Bulut, sezon başından beri Sosa'yı kazanmış olsa bambaşka bir yere götürürmüş Fenerbahçe'yi. Pozisyon sayısı olarak Fenerbahçe hep üstündü. Maçın adamı bence Uğurcan. Fenerbahçe aldığı galibiyetle özgüven kazandı." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ