MENÜ

Fenerbahçe | Erol Bulut: Bu şekilde çok zor!

Fenerbahçe Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildi. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Erol Bulut, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Oyuna istedikleri gibi başladıklarını ifade eden Erol Bulut, "Ne kadar rakip kendi birinci bölgesinde defansı kursa da istediğimiz golü frikikten bulduk. Rakip ilk yarı kaleye bir kez gelmezken kendi kalemize attığımız bir gol var. Maç 1-1 olduktan sonra ikinci yarı kazanmak adına değişiklikler yaptık. 3-5-2 sistemine döndük. Kanatlardan gelen, daha baskılı, dikine paslar olan oyuna döndük. Birkaç pozisyonu değerlendiremedik. Rakip daha sonra kontrataktan ofsayt olan bir pozisyondan golü buldu. Yine bizim aleyhimize verilen bir karar." dedi.

VAR sistemini eleştiren Erol Bulut, "Nedense bugüne kadar hep bizim aleyhimize çizgiler oluyor. Antep, Galatasaray ve bugün olsun. Bize olsaydı ofsayt verilirdi. Türk futboluyla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü söylediğim zaman yanlış konuşabilirim. Bu ortama baktığımızda çoğu şeyin doğru gitmediğini biz sahada olsun, taraftar da televizyon başında olsun hepimiz yaşıyoruz. Bu şekilde zor" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ