MENÜ

Erol Bulut: Bireysel şekilde görüştük, toplantılar yaptık

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi. Birçok gol pozisyonundan yararlanamadıklarını ve işi ilk yarıda bitirmiş olmaları gerektiğini belirten Erol Bulut, "Şampiyonluk için oynuyorsanız her mağlubiyetten sonra moraller bozuluyor tabii ki... Az hata yapmak, bu hataları tekrar etmemek önemli... Bence iyi mücadele ettik ve kazanmayı hak ettik. Samandıra'da bireysel şekilde futbolcularla görüştük. Toplantılar yaptık. Futbolcularımı tebrik ediyorum gösterdikleri mücadeleden dolayı... " dedi.

Erol Bulut:  Bireysel şekilde görüştük, toplantılar yaptık

Erol Bulut'un maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Maçtan önce de söylediğim gibi taktik bir savaş olacaktı. Kazanan biz olmak istiyorduk. İlk yarıda çok fazla gol pozisyonuna girdik. İşi aslında ilk yarıda bitirmemiz gerekiyordu. Golden sonra baskı yedik. Sonlara doğru gol pozisyonları da bulduk. 2-0 da olabilirdi. Umarım bu mücadeleyle devam ederiz. Şampiyonluk için oynuyorsanız her mağlubiyetten sonra moraller bozuluyor tabii ki... Az hata yapmak, bu hataları tekrar etmemek önemli... Bence iyi mücadele ettik ve kazanmayı hak ettik.

Nasıl hazırlandığımızı görmeniz için Samandıra'ya gelmeniz gerekir! Bireysel şekilde futbolcularla görüştük. Toplantılar yaptık. Futbolcularımı tebrik ediyorum gösterdikleri mücadeleden dolayı...

14 lig maçı var. Her şey olabilir. İnsanlar belki şansları eşit görmüyor ama bence eşit.

Haberin Devamı

EROL BULUT GENEL BASIN TOPLANTISI AÇIKLAMALARI:

Maç hem biz hem de Trabzonspor için önemliydi. İki takım kazanmak için elinden geleni yaptı, pozisyonlara girdi. Bizim daha fazla net pozisyonumuz var. Gördüğüm kadarıyla bizim 6, rakibin 2 net pozisyonu vardı. İlk yarıda aslında 2-0 galibiyetle içeri girmemiz gerekiyordu. Bazen şansı iyi değerlendiremiyorsunuz. Bunu ikinci yarıda Pelkas’ın şutuyla yaptık. Kalemizde 1-2 pozisyon gördük. Mücadelemiz çok iyiydi. Bu mücadelelerinden dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum. 3 puandan dolayı mutluyuz. İnşallah bu şekilde bu mücadeleyle aynı şekilde devam ederiz"

"İNŞALLAH ŞAMPİYON BİZ OLURUZ"

"Büyük takımlar şampiyonluğa oynuyorsa mağlubiyetten sonra moralleri bozuk oluyor. Bizim de olduğu gibi. Fenerbahçe, her maça galibiyet için çıkıyor. Zaman zaman olmuyor, puan kaybediyoruz. Bu sezon sonuna bu şekilde devam edecek. 14 tane lig maçı var. En çok puan alan şampiyonluğu üstlenecek. İnşallah o da biz oluruz.

YORUM YAZ