MENÜ

Erol Bulut: Ben de sorunu bulmaya çalışıyorum

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, 3-0 mağlup oldukları Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi. İç sahada neden kazanamadıkları konusunda net bir cevap vermeyen Erol Bulut, "Neden kazanamıyoruz? Güzel soru... Biz de bu mağlubiyetlerin sebebini bulmaya çalışıyoruz. . Savunmada çok ciddi sorunlarımız var. Burada 4 pozisyondan 3'ü gol oldu. Beşiktaş maçında 5-6 pozisyondan 4'ü gol oldu. Biz de bu sorunları bulmaya çalışıyoruz. " dedi.

Erol Bulut: Ben de sorunu bulmaya çalışıyorum

Erol Bulut'un maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Neden kazanamıyoruz? Güzel soru... Biz de bu mağlubiyetlerin sebebini bulmaya çalışıyoruz. Maç öncesi ne dediysem oldu ve o şekilde goller yedik. Rakip haklı bir galibiyet aldı. Bu sorumluluk hepimize ait. Neden deplasmanda kazanıyoruz da evimizde kazanamıyoruz, bunun sebebini bulmamız lazım. Biz sürekli çalışıyoruz ama iç sahada gösterdiğimiz performans iyi değil. Bir sorun var ev bunu çözmemiz lazım. Oyun planımız var. Olmayan takım başka maçları kazanamaz. Savunmada çok ciddi sorunlarımız var. Burada 4 pozisyondan 3'ü gol oldu. Beşiktaş maçında 5-6 pozisyondan 4'ü gol oldu. Biz de bu sorunları bulmaya çalışıyoruz.

Haberin Devamı

EROL BULUT'UN GENEL BASIN TOPLANTISINDAKİ AÇIKLAMALARI

"Kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, "Deplasmanda maç kazanıyoruz, evimizde istediğimiz performansı sergileyemiyoruz. Bunun sorumluluğu bende, bizde. Bunu kendi aramızda en kısa zamanda oturup konuşmamız lazım. Bu şekilde devam edemez. Kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor" dedi.

Süper Lig’de Fenerbahçe evinde Yeni Malatyaspor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Yeni Malatyaspor karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Maçla ilgili aslında konuşulacak çok şey var. Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Nedense kendi evimizde son 3 maça baktığımızda istediğimiz performansı yansıtamıyoruz. Deplasmanda maç kazanıyoruz, evimizde istediğimiz performansı sergileyemiyoruz. Bunun sorumluluğu bende, bizde. Bunu kendi aramızda en kısa zamanda oturup konuşmamız lazım. Bu şekilde devam edemez. Hepimiz kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor. Maçtan önce rakibin hangi opsiyonlarla kaleye geleceğini çalışmamıza rağmen o sorunlardan gol yedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Değerlendirme konusunda iyi değiliz. Mental bir problem olduğunu düşünüyorum. Ama söylediğim gibi bugün oynanan futbol kesinlikle kimseyi tatmin etmez. Herkesten, camiamızdan özür diliyorum. Bunun değişmesi gerekiyor. Bunu değiştirecek kişi de ben ekibim ve futbolcularım. Yarın bunu oturup detaylı şekilde konuşacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"Futbolcuların bireysel performansı yeterli değil"

Kadıköy’de kaybedilen maçlarla alakalı konuşan Bulut, "Bu sorun yıllardır Fenerbahçe’de olan bir sorun. Biz bu sene onu çözmeye çalıştık. Çalışmaya devam edeceğiz. Son 3 maça baktığımızda kendi evimizde bir türlü çözemedik. Rakibimize karşı çalışmamıza rağmen sahadaki uygulama yeterli olmadı. Bireysel futbolcuların performansına baktığımızda yeterli değil. Bunun daha üst seviyeye çekilmesi gerekiyor çünkü Fenerbahçe’de oynuyorsunuz. Bunun sorumluluğu bende, bizde. Hep birlikte bunu çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ