MENÜ

Erol Bulut açıkladı! Altay'ın yerinde...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Karacabey Belediyespor maçını 1-0 kazandı. Maç sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, tur atladıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Erol Bulut, karşılaşmada kırmızı kart gören Altay Bayındır hakkında da konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında Fenerbahçe, Karacabey Belediyespor’u sahasında 1-0 mağlup etti. Maç sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, tur atladıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Erol Bulut, karşılaşmada kırmızı kart gören Altay Bayındır hakkında da konuştu.

Altay’ı riske ettiğinizi düşünmüyor musunuz sorusuna cevap veren Bulut, “Altay’ı riske ettiğimizi düşünmüyorum. Harun sakatlığından dolayı aramızda yok. İkinci kaleci durumunda Oytun var. O da iyi bir performans gösterdi. Bu durum bazen maçlarda olabiliyor. Oytun’a güvenimiz sonsuz. Hafta sonu da büyük ihtimal Oytun kalemizde olacak” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ