MENÜ

Erman Özgür, Alanyaspor - Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirdi!

Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Alanyaspor ve Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Süper Lig'in 28. haftasının kapanış mücadelesinde bol gollü geçen mücadelede de 2 kırmızı kart çıktı. Gazetemiz yazarı Erman Özgür karşılaşmayı ve Trabzonspor'u yorumlarken, "Trabzonspor şampiyon olacaksa, iki tane çok önemli kriteri var. Kalecisi iyi oynayacak, yediğinden fazlasını atmak zorunda. Trabzonspor'un stoper kalitesi, şampiyonluk yolundaki en büyük engeli." yorumunu yaptı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Alanyaspor'a konuk oldu. Ligin en üstünü yakından ilgilendiren mücadelede Trabzonspor rakibiyle 2-2 berabere kalarak haftayı ikinci sırada kapattı.

Haberin Devamı

Maçın ardından Tivibu Spor'daki Orta Nokta programında yorumlarda bulunan gazetemiz yazarı Erman Özgür, Trabzonspor'un şampiyonluk şansını değerlendirdi. Özgür, "Trabzonspor şampiyon olacaksa, iki tane çok önemli kriteri var. Kalecisi iyi oynayacak, yediğinden fazlasını atmak zorunda. Trabzonspor'un stoper kalitesi, şampiyonluk yolundaki en büyük engeli. bu Trabzonspor'Un oyun anlayışı için doğru bir hamle değildi. Futbolda geriye yaslanan takım golü yer. Belki de şampiyonluğun kaderini belirleyecek maçlardan bir tanesinde Trabzonspor iki puan bıraktı." ifadesini kullandı.

YORUM YAZ