MENÜ

Erman Özgür'den Max Kruse yorumu: Artık o oyunculara tahammül edilmiyor!

Süper Lig'in 18'inci haftasında deplasmanda Gazişehir FK'ye Max Kruse ve Vedat Muriç'in golleriyle deviren Fenerbahçe'de Max Kruse'nin performansı beğeni topladı. Yazarımız Erman Özgür, Max Kruse'nin performansı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Transferde bu gelişmeleri yaşayan sarı-lacivertli takımda Alman yıldız Max Kruse ile ilgili gündem yaratacak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'nin sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Max Kruse için flaş iddia ülkesi Almanya'dan geldi.

Haberin Devamı

Almanya'da yayın yapan Buerstaedter Zeitung Gazetesi, yıldız futbolcuya Eintracht Frankfurt'un talip olduğunu öne sürdü ve Frankfurt Sportif Direktörü Freddi Bobic ile görüştüğünü ileri sürdü.

Süper Lig'in 18'inci haftasında deplasmanda Gazişehir FK'ye karşı attığı golle takımına 3 puanı kazandıran önemli isimlerden biri olan Max Kruse hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, " Max Kruse nihayet kendisinden bekleneni yaptı. Santrfor arkası oyuncuların santrfor gibi araya girip golü bulması günü kurtarır. Artık bir top atıp oyunun kaderini değiştiren oyunculara tahammül edilmiyor. Max Kruse deplasmanda çok iyi oynayamıyor. Kadıköy'de daha iştahlı ama deplasmanda kötünün iyisi" dedi.

YORUM YAZ