MENÜ

Erman Özgür'den Galatasaray yorumu: Şampiyonluğun en ciddi takımı!

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu'ndaki mücadeleyi Galatasaray 1-0 kazandı. Müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, "Galatasaray'ın kazanma beceresi ve iç sahadaki görüntüsü onları her sene şampiyonluk hedefinin en ciddi takımı yapıyor, bu sezon da bu şekilde devam ediyorlar." dedi.

Galatasaray, Yeni Malatyaspor galibiyetiyle ligde üst üste 6. maçından da zaferle ayrılırken, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin de puan kaybetmesiyle averajla 3. sıraya yükseldi.

Haberin Devamı

Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Mücadeleye istediği gibi başlayamayan sarı-kırmızılılar ilk yarıda hücumda etkili olamadıysa da 45. dakikada Adem Büyük’ün penaltıdan attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda başka gol olmayınca Cimbom sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray puanını 42’ye çıkardı ve rakiplerinin de puan kaybetmesiyle 5. sırada girdiği haftada averajla 3. sıraya yükseldi.

Müsabakanın ardından Tivibu SPOR'da karşılaşmayı değerlendiren yazarımız Erman Özgür, "Alanya maçından sonra bu maçı erken bitirebilmek için erken gol atmak istedi. Galatasaray'ın bugünkü galibiyetinin ardında kazanma becerisi var. Sarı kırımızı takımın standartların üzerine çıkan 5-6 oyuncusu vardı. Alanya maından sonra çok fazla rotasyon yapamadan bu maçı kayıpsız atlatması bence Galatasaray adına şampiyonluğu daha da iddialı hale getirdi. Galatasaray'ın rakiplerine göre iç sahadaki bu becerisi şampiyonluk için sarı kırmızılıları daha şanslı yapıyor" dedi.

YORUM YAZ