MENÜ

Erman Özgür'den Fenerbahçe yorumu: Fenerbahçe'nin tek çıkış yolu...

Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırmıştı. Daha sonra ligde oynanan Denizlispor karşılaşmasına teknik direktörsüz çıkan Fenerbahçe istediği sonucu alamamış ve kötü gidişatını sürdürmüştü. Yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmeler hakkında konuştu.

Süper Lig'de ikinci devrenin başlamasıyla beraber ilk iki haftada Gaziantep ve Medipol Başakşehir'i yenen Fenerbahçe, sonrasında çıktığı 5 karşılaşmada galibiyet alamamış ve zirveden uzaklaşmıştı. Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrılmış ve ligdeki Denizlispor karşılaşmasının başına Zeki Murat Göle çıkmıştı. Bu karşılaşmadan da sarı-lacivertliler 2-2 beraberlikle sahadan ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etmişti.

Fenerbahçe'de yaşanan kötü gidişat hakkında görüşlerini aktaran yazarımız Erman Özgür, "Fenerbahçe'nin tek çıkış yolu Türkiye Kupası. Fenerbahçe'nin oyun kalitesi ligde de çok düşük. Fenerbahçe oynadığı oyunun eleştirisini yapmak yerine o kadar hakem odaklı görüşler bildirdi ki artık oyuncular oynadıkları oyuna bakmıyorlar. Herkes hakemden şikayetçi. Türkiye'de futbolu baltalayan en önemli detay kendi oyunundan başka şeylere odaklanmak. Bizim de futbol zevkimizi öldürüyorlar, kendileri de gidebilecekleri hedefin üstünü çiziyorlar" dedi.

YORUM YAZ