MENÜ

Erman Özgür'den Fenerbahçe yorumu: Çok büyük saçmalık!

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan sarı-lacivertliler bu mağlubiyetle zirve yarışına tamamen havlu atmış oldu. Yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'de yaşanana form düşüklüğü ve teknik direktör belirsizliği hakkında konuştu. .

Ersun Yanal döneminin sona ermesinin ardından Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları başlamıştı. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de Denizlispor ve İttifak Holding Konyaspor maçlarına teknik heyetten Zeki Murat Göle'yle çıktı. TFF kurallarına göre lisansı 2 maçta takımın başında yer alabilmesine izin veren Göle'nin başka bir maça çıkma hakkı kalmadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda belirsizlik sürerken yazarımız Erman Özgür, "Ligin bitimine 8 hafta varken Fenerbahçe'yi hocasız bırakmak çok büyük saçmalık" dedi.

Fenerbahçe'nin Konyaspor karşısındaki oyunu hakkında konuşan Erman Özgür, "Zajc'tan rakip ceza sahası önünde çok görünen, zaman zaman 2. santrfor gibi bir oyuncu bekliyorsun. Gelip stoperlerden top alan oyuncu oluyor. Bunu yapmaması gerektiğini anlatmak lazım. Fenerbahçe öne gitmek istiyorsa geri gelen oyuncularla gidemez." dedi.

YORUM YAZ