MENÜ

Erman Özgür'den Ersun Yanal yorumu: Eşi benzeri yok!

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor ile karşılaşan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal takımın başındaki son maçına çıktı. Yazarımız Erman Özgür, "Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deki en büyük hatası yanlış oyuncu tercihleri miydi?" sorusunu yanıtladı.

Kadıköy’de 20 yıl sonra G.Saray’a kaybeden, ligde de yarıştan kopan sarı-lacivertli kulüp, yaptığı açıklamayla teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrıldığını duyurmuştu. Trabzonspor maçının ardından ise Ersun Yamal veda konuşması yapmıştı.

Haberin Devamı

Deneyimli teknik adam Ersun Yanal hakkında konuşan yazarımız Erman Özgür, "İçinde bulunduğu dönemde 2 transfer döneminde bulundu ve elde kim varsa o oyuncularla oynamak zorunda kaldı. Ersun Yanal'ı çok eleştirmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Son oynanan Trabzonspor maçı ligin özeti gibi. Ersun Yanal'ın yanlışları çok fazla. Fenerbahçe, eşi benzeri olmayan bir karara imza attı. Teknik direktörüyle başarısızlık yüzünden yollarını ayırıp 2 gün sonra o teknik adamla sahaya çıkmak başka bir takımın tercih edebileceği bir yöntem değildi" dedi.

YORUM YAZ