MENÜ

Erman Özgür'den Ersun Yanal yorumu: Bu işin altından kalkamadı!

Galatasaray'la oynanan derbi mücadelesinde alınan 3-1'lik yenilgi sonrası teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılması bekleniyordu ancak sürpriz bir kararla 'devam' denildi. Yazarımız Erman Özgür, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deki geleceği hakkında yorumlarını aktardı.

Fenerbahçe, Kadıköy'de Galatasaray'a yenilmiş ve 21 yıllık yenilmezlik serisi son bulmuştu. Süper Lig'de son 4 haftada 3 mağlubiyet alan ve sadece 1 puan toplayan sarı-lacivertlilerde, tüm gözler teknik direktör Ersun Yanal'a çevrilmişti. Karşılaşma sonrası istifa edeceği konuşulan Yanal, takımda kaldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un deneyimli teknik adamı göndereceği konuşulurken, takımda sezon sonuna kadar kalacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deki geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, "Yeni alacağın teknik direktörü 2-3 aylığına getiremezsin. Alacağın hocayı da ince eleyip sık dokumalısın. Kadro genişliği yeterliyken Ersun Yanal bu işin altından kalkamadı. Bir teknik direktör takımın başına geçip şu anda Fenerbahçe'yi şampiyon yapamaz. Fenerbahçe kalitesinde olmayan oyuncu tercihleri Ali Koç'un dönemindeki en büyük başarısızlık" dedi.

YORUM YAZ