MENÜ

Erman Özgür'den Beşiktaş-Trabzonspor maçı değerlendirmesi!

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta maçında cumartesi günü Vodafone Park’ta Trabzonspor’u konuk edecek olan Beşiktaş kötü gidişata son vermek için galibiyet arayacak. Yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'taki son gelişmeleri ve Trabzonspor karşısındaki şansı hakkında görüşlerini aktardı.

Süper Lig'de sezonun en kritik haftalarından biri yaşanacak. Cumartesi Beşiktaş ile Trabzonspor, pazar ise Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada sahasında lider Trabzonspor'u ağırlayacak olan siyah-beyazlılarda, tek hedef 3 puan.

Yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısında nasıl bir performans izleyeceği ve şampiyonluk yarışındaki şansı hakkında görüşlerini aktardı.

Beşiktaş'ın kazansa bile şampiyonluk için iddialı olacağını düşünmediğini belirten yazarımız Erman Özgür, "Beşiktaş taraftarı ve Sergen Yalçın'ın Burak Yılmaz'la barışık olmalı. Beşiktaş son haftada Fenerbahçe ile oynayacak ve ger takımın kendine göre hedefleri olması gerekir. Siyah beyazlı takım ligi ilk 3'te bitirmek için uğraşmalı. Beşiktaş kazansa bile şampiyonlukta sıra gelmez" dedi.

YORUM YAZ