MENÜ

Erman Özgür'den Beşiktaş-Malatyaspor maçı yorumu!

Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor'a mağlup oldu ve tam 8 hafta sonra kaybetti. Karlılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, "Büyük takım teknik direktörleri skordan değil oyundan rahatsız olurlar. Açamıyorsun rakibini, Ljajic kötü bir sezon geçiriyor. Abdullah Avcı oyundan rahatsız olmadığı için hamle de yapmıyor." dedi.

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 15. haftasında kozlarını paylaştı. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 85. dakikada Bifouma ve 90+8. dakikada Jahovic kaydetti.

Haberin Devamı

"Kısır oyun Abdullah Avcı'yı rahatsız etmedi"

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, "Malatyaspor topu Beşiktaş'a bıraktı ve atak yapmak için hiç acele etmedi. Beşiktaş'ın Konya'da işi yaver gitti ama Beşiktaş'ın bu oyun tarzı 6 maç kazandırdı. Abdullah Avcı, galibiyetler aldığı için bu kısır oyun tarzından bugün 70 dakika boyunca rahatsız olmadı. Şansının yaver gittiği pozisyonlar gözardı etmeyeceksin. Büyük takım teknik direktörleri skordan değil oyundan rahatsız olurlar" dedi!

YORUM YAZ