MENÜ

Erman Özgür'den Beşiktaş-Galatasaray derbisi yorumu!

Süper Lig'de 9. haftanın merakla beklenen maçında Beşiktaş, Galatasaray'ı konuk etti. Vodafone Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada siyah beyazlılar rakibini 1-0 mağlup ederek kritik 3 puanın sahibi oldu. Yazarımız Erman Özgür, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş Galatasaray maçı ile Süper Lig'de dokuzuncu hafta heyecanı devam etti. Pozisyonlar ve yüksek tempoya sahne olan dev derbide taraflar kıran kırana bir mücadele verdi. Ligde zor günler geçiren Beşiktaş, Umut'un 69'da attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve puanını 12 yaptı. Galatasaray ise 13 puanda kaldı. Olumsuz havayı dağıtan Kartal, adeta lige döndü.

Haberin Devamı

Derbi hakkında görüşlerini aktaran yazarımız Erman Özgür, "Salı günü Galatasaray, Beşiktaş perşembe günü maç yaptı. Bu durum Galatasaray için avantajdı. Galatasaray kadrosu da Beşiktaş'a göre çok daha iyi görünüyordu. Galatasaray, ilk yarının son 15 dakikası dışında neredeyse hiç oyunun hakimi olamadı. 'Maçı oynayalım da bitsin' havasındaydılar. Skor üzerinden Ljajic'in yokluğunu eleştirmeye gerek yok. Abdullah Avcı'yı haklı çıkaran detay Umut Nayir'in inanılmaz mücadele etmesiydi" dedi!

YORUM YAZ