MENÜ

Erman Özgür'den Adem Büyük yorumu: En mantıklısı çift forvet!

Falcao’nun sakatlığında Galatasaray’daki hücum yükünü üstlenen Adem Büyük, bu sezonki 8. golünü Alanyaspor’a karşı attı ve kritik haftalar öncesi teknik ekibi rahatlattı. Adem Büyük hakkında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Adem böyle devam ederse Fatih Terim'in kafasında mutlaka çift santrfor meselesi olacaktır." dedi.

Sezona Galatasaray’ın üçüncü forveti olarak başlarken, Falcao ve Andone’nin sakatlığında hücum yükünü üstlenen Adem Büyük’ün yıldızı parlıyor...

Haberin Devamı

32 yaşındaki futbolcu, ligde attığı 5 golün ardından, Türkiye Kupası’ndaki gol sayısını da 3’e yükseltti. Sarı-Kırmızılı formayla 8. golünü atan tecrübeli oyuncu, şampiyonluk yolundaki en kritik virajlar öncesinde teknik ekibi rahatlattı.

Adem Büyük'ün performansı hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, "Fatih Terim'in çift forvet denediğini biliyoruz. Terim'in kafasında çift forvet vardır. Forvet hattından Adem'in yerine kesilecek kim var? Eğer ilk 11'de Falcao ile Adem Büyük oynayacaksa orta sahadan birini kulübeye almak gerekecektir" dedi.

YORUM YAZ