MENÜ

Erman Özgür Süper Lig'in başlangıcını değerlendirdi!

Gazetemiz yazarı Erman Özgür, Tivibu Spor'da yayınlanan programda Süper Lig'in başlangıcına ve takımların performanslarına dair görüşlerini bildirdi. Sezonun nasıl başlayacağına dair tahminlerde bulunan Erman Özgür, "İlk 2-3 maçın hazırlık maçı tadında geçeceğini tahmin ediyorum. Pandemi döneminde evdeki egzersizlere kimlerin dikkat ettiği çok çabuk çıkacak ortaya." yorumunda bulundu.

Gazetemiz yazarı Erman Özgür, Tivibu Spor'da futbol gündemini ve Süper Lig'in 12 Haziran'daki dönüşünü değerlendirdi. Erman Özgür Süper Lig'e dönüşte oyuncuların mental ve fiziksel durumlarına dair öngörülerini dile getirdi. Özgür, "Normalde yaz tatilleri bile oyuncular için bu kadar uzun sürmüyor. Ve bu kadar uzun süreden sonra hiç hazırlık maçı yapmadan lige dönüyorsun ve kısıtlı bir sürede 8 tane maç oynayacaksın. İlk 2-3 maçın biraz daha hazırlık maçı tadında geçeceğini tahmin ediyorum. Oyuncuların da zaten maç temposunu kazanması 1 hafta sürer. Kadrosu geniş takımların 5 oyuncu değişiklik hakkını daha iyi kullanacağını düşünüyorum." yorumunu kaydetti.

Haberin Devamı

Transfer döneminin en hareketli takımlarından birisi olacak Sivasspor'un ve Rıza Çalımbay'ın durumuna da değinen Erman Özgür, "Rıza Hoca'nın durumunun da diğer teknik direktörlerden daha farklı olduğuna inanıyorum. Elinde öyle oyuncular var ki sezon sonunda olmayacakları çok net bir şekilde belli. Ama sezonun kalanını belki de sezon sonunda gidecek oyuncularla oynayacak durumda ve alternatifleri de yok bu isimlerin." sözlerini kaydetti.

YORUM YAZ