MENÜ

Erman Özgür: Sitem edilmesi gereken kişi Mustafa Cengiz!

Yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin, 1 oyuncu ve 1 sağlık çalışanında corona virüs bulgularına rastlandığını açıklamasını ve Mustafa Cengiz'in maçların seyircisiz oynanması konusunda TFF'ye yaptığı eleştiri konusunda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü, Futbol A Takımı oyuncuları ve teknik kadrosunun corona virüs testinden geçtiğini belirterek "Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip corona virüs bulgularına rastlanmıştır" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, " Bence sürpriz bir gelişme değil. Bence tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de biraz geç kaldık önlem almak adına. Yurt dışında EuroLeague maçları oynayan Fenerbahçeliler ve Galatasaray'da ise Fatih Terim ve Abdürrahim Albayrak'ta da bu virüsün çıkmasını sürpriz olarak görmüyorum. Allah'tan bünyesi çok güçlü ve kronik olmayan spor adamlarımız var ve bunu atlatacaklarını düşünüyorum. Artık önemli olan bundan sonra sayının artmaması" dedi.

"Sitem edilmesi gerekn Mustafa Cengiz"

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) liglerin ertelenmesi sürecini sağlıklı yönetemediğini söylemesini eleştiren Erman Özgür "Aslında hepimizin sitem etmesi gereken insanlarda biri Mustafa Cengiz'dir. Çok fazla algı yapıldığını düşünmüyorum. Ben Mustafa Cengiz'in TFF'ye yaptığı eleştirilere katılmıyorum. 2-3 gün arayla farklı açıklamalar yaptı. "Bu maçı seyircisiz oynayabilir, tüm önlemleri aldık" dediği açıklamaları hatırlıyoruz. Sonuç olarak Fatih Terim haklı çıktı" dedi

YORUM YAZ