MENÜ

Erman Özgür: Gomis'in Galatasaray'a gelmesi için...

Son günlerde sosyal medya hesabından sık sık Galatasaray paylaşımı yapan Bafetimbi Gomis'in Galatasaray'a yeniden gelip gelmeyeceği konuşulmaya başlandı. Yazarımız Erman Özgür, "Bu zamana kadar gelen forvetler arasında Gomis etkisi yaratan kimse olmadı. Gomis'in Galatasaray katkısı olur ama öncelikle gönderilecek isimler netleşmeli" dedi!

Diagne gibi Galatasaray'ın unutulmaz golcüsü Gomis de geri dönmek için harekete geçti. Al Hilal kulübü ile mayıs ayında sözleşmesi sona erecek olan başarılı futbolcunun, bonservisini gelmek için yönetime ve teknik heyete haber yolladığı iddia edildi. Diagne, Falcao ve Andone'nin durumlarının belirsiz olması nedeniyle Gomis'e bir yanıt verilmediği belirtildi.

Haberin Devamı

"Gomis Galatasaray'a gelir mi?" sorusunu yanıtlayan yazarımız Erman Özgür, "Gomis'in Galatasaray'a gelmesi için kimlerin gideceği önemli. Falcao ve Diagne'yi Galatasaray satarsa o zaman Gomis gelebilir. İyi bir Diagne'yi satmak sakat Falcao'yu satmaktan daha zor. Eğer ikisinden birini iyi paralara satarlarsa Fatih Terim iki santrforu da aynı anda sahaya sürebilir" dedi!

YORUM YAZ