MENÜ

Erman Özgür: Arda Turan, fiziksel olarak Galatasaray'ı hak etmiyor!

2011'de kaptanı olduğu ve 10 numaralı formayı taşıdığı G.Saray'dan ayrılan Arda Turan, takıma geri dönmeye hazırlanıyor. Tecrübeli oyuncu hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, "Arda Turan fiziksel olarak Galatasaray'ı hak etmiyor" dedi!

Futbolu Galatasaray'da bırakmak isteyen Arda Turan, 6 ay daha sözleşmesinin kaldığı Barcelona'dan bonservisini aldı, formasını giydiği Başakşehir'le de vedalaştı. Serbest durumdaki 32 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'daki yetkililere, "Para istemiyorum. Gerekirse bedava oynarım" mesajını iletti.

Haberin Devamı

Arda Turan'ın Galatasaray'a gelmesine kesin gözüyle bakılırken tecrübeli oyuncunun eski günlerindeki başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı ise tartışma konusu oldu.

Arda Turan'ın Galatasaray'daki geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, " Arda, fiziksel olarak Galatasaray'ı hak etmiyor. Arda'nın canını dişine takarak oynamasını bekliyorum. Arda'yı santrfor arkasında serbest oyuncu olarak oynatabilirsin ama fiziksel olarak eski gücüne kavuşmadan bu zor." dedi!

YORUM YAZ