MENÜ

Ergün'den büyük övgü

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, yeni transferlerin geleceği oluşturacağını söyledi, "Eskişehir maçında da Bursa ve Tokat'a karşı oynadığımız gibi futbol bekliyorum" dedi.

Ergün'den büyük övgü

Galatasaray yöneticisi ve kulüp sözcüsü Şükrü Ergün, Galatasaray'ın futbolundan ve yeni transferlerin uyumundan son derece memnun olduklarını belirtti.
Ergün, çok transfer yaptıkları için eleştirildiklerini hatırlattı, "Galatasaray devre arasında geleceğini tesis edecek transferlere imza attı" diye söze başladı ve devam etti:

"Uyum sorunu yaşayacakları yönünde endişelere sahiptik. Ancak transferleri gerçekleştiren ekibimiz ince eleyip sık dokumuş. Hangi yeni genç transferimiz forma giyse 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynadı. Özellikle Tokatspor karşısında neredeyse ikinci bir takımla sahaya çıktık. Buna rağmen hepsi bireysel başarılar gösterdikleri gibi beraber oynama, kolektif futbol adına da harikalar yarattılar. Biliyoruz ki, bazı durumlarda uzun süre beraber oynayan futbolcular daha başarılı oluyorlar. Ancak bütün transferlerin kumaşı çok iyi olduğu için bu olumsuzluğu yaşamadılar. Eskişehirspor karşısında da Bursaspor ve Tokatspor maçlarındaki futbolu bekliyorum. Her zaman ikinci devre bambaşka bir Galatasaray sahada olacak ve şampiyonluğa ulaşacağız diye konuşuyorum. Yanılacağımı sanmıyorum."

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ