MENÜ

Ergin Ataman'dan genç oyuncuya tokat!

Galatasaray Liv Hospital Koçu Ergin Ataman, Eskişehir yenilgisine öfkelendi. Maçın devre arasında 19 yaşındaki Göktürk'e soyunma odasında iki tokat attı.

Ergin Ataman'dan genç oyuncuya tokat!

Potada sıkıntılı günler geçiren Galatasaray Liv Hospital’ın, pazar günü Eskişehir Basket karşısında aldığı yenilgi sonrası ortalık karıştı...

Lig sonuncusu karşısındaki kötü bir oyun sonrası 66-61’lik skorla gelen mağlubiyet, sarı kırmızılıların milli hocası Ergin Ataman’ı küplere bindirdi.

Karşılaşmanın devre arasında yaşananlarla ilgili öyle bir iddia ortaya atıldı ki hem Galatasaray Kulübü hem de basketbol camiası sarsıldı... Maçın devre arasında Ergin Ataman, öfkesine hakim olamayıp, genç oyuncusu Göktürk Ural’ı soyunma odasında tokatladı...

Gelin o gün yaşananlara hep birlikte bakalım...

OTOBÜSE BİLE ALMAK İSTEMEDİ


Maddi yönden problemler yaşayan takım ının, lig sonuncusu karşısında ortaya koyduğu performansı kabullenemeyen Ergin Ataman çok sinirlenmişti.

Koç, devre arası soyunma odasına girer girmez Göktürk’e doğru yöneldi. Çekişmeli karşılaşmada forma şansı bulmasına rağmen yeterince özveri göstermediği gerekçesiyle 19 yaşındaki oyuncuya sert tepki gösterip, iki tokat attı. Ataman’ın, Maric ile birlikte kadro dışı bıraktığı Göktürk’ü takım otobüsüne bile almak istemediği iddia edildi.

Tokat yiyen Göktürk ise bugün babasını da yanına alarak Basketbol Federasyonu’nun yolun tutacak. Yaşananlardan dolayı hocası Ergin Ataman’ı şikayet edecek...

Bomba etkisi yaratan Göktürk olayını, Galatasaray Liv Hospital Koçu Ergin Ataman doğrularken “Evet, o tokadı attım. Ama bu uyarma mahiyetinde hafif bir tokattı. Ayrıca ben oyuncuma soyunma odasında tokat da atarım, hakaret de ederim” dedi.

Ataman, soyunma odasının kendi adına özel olduğunu ve orada yaşananların orada kaldığını belirtip şunları söyledi...

- Burada sıkıntı şu. O gün soyunma odamızda yaşanan herhangi bir olayın, dışarıda anlatılması. Bu olmaz, olamaz.Göktürk, Galatasaray forması için fazla özveride bulunmadı. Onu ders alması için genç takıma gönderdik, dışlamak için değil. Bize bir terbiyesizliği de olmadı. Kendisinin üzerindeki Galatasaray formasını yeterince ciddiye almadığını gördüm.

"TOKAT DA ATARIM, HAKARET DE EDERİM"

"Göktürk gibi genç bir oyuncunun,Galatasaray formasının ciddiyetinin farkına varması gerekir, daha fazla azim göstermesi gerekir. Ben onda bunları göremedim. Ciddiyetsizdi. Maç bitti, yenildik. Eskişehir’de kalmadık ve lojistik yetersizlikler nedeniyle İstanbul’a döndük. Kampa Maric ile Göktürk’ü almadık.

Bu olay yüzünden beni isteyen istediği yere şikayet edebilir. Basketbol Federasyonu orada.. Ben her konuda oldukça rahatım. Ben başka hocalar gibi maç sırasında oyuncuma tepki verip, fiziki müdahalede bulunsam sporcumu küçük düşürmüş olurum. Soyunma odası nedir? Bir takımın yatak odasıdır. Orası bizim özel alanımız. Böylesine genç oyuncuları sorumsuz davranışlara itenler de menajerleridir."

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ