MENÜ

Eren Derdiyok hakkında çarpıcı yorum: Tolga Ciğerci de böyle gitmişti!

Muhabirimiz Metin Karabaş, Porto maçı öncesi doktorların 'Oynayabilir' raporuna rağmen, 'Ağrılarım var' diyen ve Terim tarafından kadroya alınmayan Eren Derdiyok hakkında konuştu!

Eren Derdiyok krizinin arkasında para sorununun olduğu ortaya çıktı. Galatasaray'ın golcü oyuncusu sakat olduğunu söylemesine rağmen MR'ında her hangi bir soruna rastlanmadı. Terim Porto maçı öncesinde kadroda olmayan Eren için, "Sakat olduğunu söyledi. Kadroya almadım" diyerek sitemkar bir ifade kullanmıştı.

Haberin Devamı

Eren Derdiyok Porto maçının ardından Antalyaspor karşısında da kadroda yer almadı. G.Saray'ın internet sitesi de "Ağrıları olduğunu söyleyen Eren kadroya alınmadı" diyerek alaycı bir uslup kullanmıştı.

Ancak Eren'in aslında sakat olmadığı ve yerli futbolculara TL üzerinden para ödenecek kararnamesinin çıkmasından sonra, "Benim İsviçre pasaportum var. Neden TL üzerinden para alayım" dediği öne sürüldü.

"Tolga Ciğerci de benzer sebepli gönderilmişti"

Konunun parayla ilgisi olmadığını belirten muhabirimiz Metin Karabaş, "Eren Derdiyok, acı eşiği çok yüksek bir oyuncu. Tolga Ciğerci'nin Galatasaray'dan gitme sebebide buna benzer bir tavırdı. Fatih Terim, sakat sakat oynayın demiyor ama sağlık ekibi oynayabilirsin diyor ve oyuncu oynamak istemiyorsa bu Fatih Terim'in hiç hoşuna gitmez" dedi!

YORUM YAZ