MENÜ

"Eren Derdiyok bunu hak ediyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında Sivasspor'u 4-2 mağlup etti. Karşılaşmada Galatasaray forması giyen Eren Derdiyok, Galatasaray taraftarının ıslıklı protestosuna maruz kaldı. Eren Derdiyok maç sonrası TRT Spor'da yaptığı açıklamada "Bunlar olacak profesyonelseniz bunların üstesinden gelmek zorundasınız. Normal şeyler bunlar. Bunu iyiye çevirmek de benim elimde" dedi. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Eren Derdiyok'un açıklamalarını değerlendirdi.

Süper Lig'de Galatasaray, ilk yarının son maçında Sivasspor'la karşılaştı. Mücadele 4-2 Galatasaray'ın üstünlüğüyle tamamlandı.

Haberin Devamı

Galatasaray forması giyen Eren Derdiyok, Sivasspor maçında Galatasaray taraftarının ıslıklı protestosuna maruz kaldı. Derdiyok, maç sonrası TRT Spor'da yaptığı açıklamada "Bunlar olacak profesyonelseniz bunların üstesinden gelmek zorundasınız. Normal şeyler bunlar. Bunu iyiye çevirmek de benim elimde" dedi.

Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar, TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında Eren Derdiyok'un açıklamalarını değerlendirdi.

Sorunun Eren Derdiyok'da olmadığını ifade eden Cem Dizdar, "Galatasaray forması giyen bir sporcu bu açıklamayı yapıyorsa tribündeki taraftarlar 'Biz ne yapıyoruz?' diyebilmeliler. Eren Derdiyok, 'Ben profesyonel oyuncuyum. Sen de profesyonel taraftar ol, amatör olma' diyor." dedi.

Haberin Devamı

Mustafa Kapı'ya gösterilen teveccühün Eren Derdiyok'a da gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Cem Dizdar, "Nasıl ki Mustafa Kapı oyuna girdiğinde mutluluk yaşıyorsanız ve bu hepimize huzur veriyorsa aynı şeyi Eren Derdiyok da aynı teveccühü hak ediyor" dedi.

YORUM YAZ