MENÜ

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

31 Ekim Çarşamba Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

31 Ekim Çarşamba Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

EVİNE DÖNEN ''SERHOŞ DEDE'' RİSK EDİLMEYE DEĞER..

1.AYAK: Düzlük üzerinde biraz da faullere maruz kaldığı koşudan ikincilikle ayrılan ŞEHZADECAN bugün mesafenin 100 metre daha uzamasıyla ilk şanslı isim olur. Yarış hayatının ilk günlerinde birlikte start alıp aynı zamanda ilk ve tek birinciliğini kazandığı jokeyi idaresinde ÇAKARMEHMET iki aylık bir aranın ardından iki yarış gören eküri avantajlı SALİHAĞA son kötü performansını nemli sahaya yorduğum BABA SAHAKIRAN ve start çıkışı ön gruba ayak uyduramayınca çok erken yarışa küsen ZAGROSUN ASLANI 400/28 R işi sonrası günün büyük sürprizini gerçekleştirebilir.

2.AYAK: Diyarbakır pistinde tabela içerisinde yer bulduğu yarışlarının sonrası rotayı Adana'ya çeviren MİNOŞ HANIM ilk deneyimlerini yaşadığı çim pistte dahi etkili olmuşken bugün yeniden kum piste çıkacağı maiden mücadelenin ilk şans verilmesi gereken tayı olmalıdır. Az sayıda yavruları koşan kumun iyilerinden Yılmazer'in yavrusu KARAOĞLANBEY her hafta farklı bir jokeyle karşımıza çıkan TEK UÇARLIM grubun en çok tabela içerisinde yer almış tayı olarak bu ikilinin en ciddi rakibi olur. Bir takım problemleri nedeniyle idmanlarını jokeysiz yapan AKTAŞOĞLUMSUN bu kez daha kondisyonlu HİLMİCEMİM ve Adana'dan aşina olduğumuz ZÜHAL HANIM maiden koşunun sırasıyla şans verilmesi gereken taylarıdır.

Haberin Devamı

3.AYAK: Yarış hayatının büyük bölümünde bu pistte elde ettiği başarılarla bilinen SERHOŞ DEDE için Şanlıurfa sezonunun açılması en sevindirici gelişme olsa gerek. Bu piste çok yatkın olması kadar yarış içerisinde koşuya tempo vermeyi seven rakiplerinin birden fazla olması bu safkanın var olan şansını daha da şanslı kılacaktır. Önlerde yaşanacak erken kapışmayı etkili düzlük sprintiyle lehine çevirmesini beklediğim SERHOŞ DEDE altılı ganyan kuponlarımız için günün sığınılacak limanı adayımdır.

4.AYAK: İçimsu, Frenkbağı ve Abidem üçlüsünün muhtemelen yükseklerde tutacağı yarış temposu BÜNYAN, HAYAT NUR ve SONSEVİNCEK üçlüsünü birinciliğin en güçlü adayları yapıyor. Son yarışıyla takibe giren ÖZLÜŞEM yetenekli aprantisi idaresinde KIMIZ ve aylar sonra kazanarak yarış hayatını uzatan FRENKBAĞI ile ağır kilosuna rağmen hemcinsleri yanında İÇİMSU sürprizde değerlendirilmelidir.

Haberin Devamı

5.AYAK: Her yarış birinciliğe bir adım daha yaklaşan TONY OBELIX ve bilinen seri stiliyle bu kez çıktığı gibi bitirebilecğei mesafeyi bulan TOKATÇI ikilisine eşit şans verelim. STAR OF ROCK ve DİŞİDİ geniş bütçeli kuponlar için önereceğim isimlerdir.

6.AYAK: Uzun süren tedavi sürecinin ardından yarışlar gören ALTINKAFES pisti yadırgamazsa bu rakipler yanında kazanır Bir yarışı diğerine tutmayan MİRALP başta olmak üzere MIZARBAYİ, LİDERDOĞAN ve AKLISELİM rakipleri olur.

6-4-5-3-10///11-3-7-1-2-9-3///7///5-6-10-11-2-8-1///5-9-1-2///7-8-1-13-5

YORUM YAZ