MENÜ

Eray Balcı'nin İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nin İzmir at yarış tahminleri

11 Ağustos Cumartesi İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

BUGÜN GÜNLERDEN ''SON DÜZLÜK''

Gazi Koşusu'nun sonrası yapmış olduğumuz sezon finalinin ardından, bugün startı vereceğimiz ‘’Son Düzlük’’ programında yine, yeniden siz kıymetli dostlarımızla buluşacak olmanın tatlı heyecanını yaşıyoruz. Yıllardır devam eden çok iyi arkadaşlığımızın yanında, bugün program partnerimiz olarak aramıza katılacak olan Tolgahan İmal kardeşime de aramıza hoş geldin diyerek sonsuz başarılar diliyorum. Saatler 10:30’u gösterdiğinde Tay Tv ekranlarında Hakan Cantınaz, Tolgahan İmal ve şahsım Eray Balcı olarak siz kıymetli dostlarımızı bekliyor olacağız…

1.AYAK: Hafızam beni yanıltmıyorsa 2015 yılında yasaklı maddeden diskalif olan ARBEDAŞ için normal şartlarda bu rakiplerden üstün bir isim olduğunu söyleyebiliriz. Yaklaşık 2,5 yıllık aradan sonra yarışlar görerek form tutmaya çalışan bu safkan Kafadar ve Fanizan arkasında elde ettiği yakın ara üçüncülüğü ile yeterli yarış kondisyonuna eriştiğini göstermişti. Daha önce 3 birinciliği ve tabelaları bulunan pistte boy gösterecek olan bu isim birinciliğin en güçlü adayı olur. Hemen hemen aynı rakipleriyle karşılaştığı son yarışını 63 kg sıkletine rağmen kazanırken günün sürprizini gerçekleştiren GEZGİNCİ bugün H-16 koşuda rakiplerine kilo verecek olmanın da avantajıyla belki de yarış kariyerinde ilk arka arkaya kazanma başarısı gösterebilir. Genelde iyi koşup zor kazanmasıyla ünlü ASİ KALP yedi aylık ara sonrası bir yarış görerek geldiği koşunun bir diğer şanslı safkanı olur. Grubun en genç ve bir diğer anlamda en sorunsuz safkanı KARARLI yeniden uyumlu binicisiyle start alacak olan HORASANGÜNEŞİ ve aylar sonra parlak bir yarış koşan SİVASLI MUSA sırasıyla rakipleri olur.

Haberin Devamı

2.AYAK: Yarış hayatlarının ilk deneyimlerinde takibime giren iki tay var. Birincisi; çok düzgün aksiyonlarıyla dördüncülük elde ettiği yarışı ile ÖZLÜCAN olurken, ikincisi ise; en dış kulvar handikapıyla başladığı koşuda, yarış boyunca grubun en gerisinde kalan ve düzlüğe rakiplerinin yaklaşık 70-80 metre gerisinde döndüğü koşuyu, çok güçlü ataklarıyla ikincilikle tamamlarken dikkatimi çeken GÜLŞAH isimli taydır. Bu tayların rakipleri ise; HAZALNAZ, KÜLTİGİN ve EMİRALEM olur.

Haberin Devamı

3.AYAK: Stiline uygun pilotunu bulan DÖKERSON çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yarışı yapabilir. Düzlüğü çok gerilerde döndüğü yarışında ciddi ara kapatıp altıncık elde ederken takibime giren VICTORY WAY çok fiyakalı bir yarışla maiden macerasını sonlandıran RIVELYA ve startı ne kadar iyi alırsa şansı o kadar artacak olan FALÇATA arasındaki mücadele birinciyi belirler.

4.AYAK: Ülkemizde Uluslararası Boğaziçi Koşusu ikinci Ambivalent başta olmak üzere, Bici Bici ve Toruc Macto gibi kalite safkanların anne kardeşi olan Berriyma’nın yavrusu WONDERFULL Şartlı-3 koşuda burun farkıyla geçildiği rakibi Dream Green ile yeniden rakip olduğu, rövanş niteliği taşıyan koşunun 100 metre daha uzamasıyla birlikte günün bankosu tercihimdir.

5.AYAK: Kısalan mesafenin lehine olduğuna inandığım MANTICORE son kötü yarışlarını unutturabilir. Vermiş olduğu aradan etkilenmeyeceği mesafeyi bulan EXTRA BAZALT ve ayağına seri TARAR BULBA grubun en ağır sıkletli safkanı olsa da bu rakipler yanında çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yarışı yapabilecek güce sahip bir isim olup kesinlikle kuponlarda yer almalıdır. Küçük ve riskli kuponlar için bu üçlü yeterli olur. Geniş bütçeli kuponlar ise; POSSIONIS, MASTER OF THE WIND ve SAILING KNIGHT sırasıyla dikkate alınabilir.

Haberin Devamı

6.AYAK: Bölünen maidenin altılı ganyanın son ayağını oluşturan tarafında; Kafkaslı gibi yakın zamanın en unutulmaz Şampiyonun anne-baba bir öz kardeşi olan Zirve’nin yavrusu ÇİNARE’ye ilk şansı vermek istiyorum. Rakipleri; CESURAYAK, AYDURU ve JET BABA olur.

4-7-8-3-6-5///13-10-11-6-4///2-8-4-7///10 WONDERFULL///3-4-1-6-2-8///11-3-9

YORUM YAZ