MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri... Fanatik hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

7 Ekim Pazar Adana at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

UNZEN İLE BEŞLİ GANYAN...

1.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı İngiliz safkanlarının Şartlı-5 mücadelesinde 12 handikap puanlı İzzet Ağa'yı ayrı tutacak olursak diğer rakiplerin birbirlerine çok denk rakipler olduklarını söyleyebiliriz. Uzun sprint yetenekleriyle bu gibi gruplarda her zaman söz sahibi olabilecek iki isim; TESLA ve TORUN CALLAS ikilisini rakiplerinden bir adım önde görmekle beraber diğer safkanları ayrımsız olarak kuponlara yazmanın günün en zorlu ayağı için, en doğru tercih olacağını düşünüyorum.

2.AYAK: Geçtiğimiz Pazartesi start alacağı koşuda, yarış öncesi start makinesinin önünde yaptığı huysuzluklar nedeniyle koşmadan yarıştan çıkarılan UNZEN çok vakit kaybetmeden çok uygun bir kayıt yakalamışa benziyor. İstanbul ve Ankara pistlerinde çok daha üst seviye rakiplerle çarpışıp zaman zaman o sert rakiplerini geçme başarısı gösteren grubun kalite safkanı Unzen bugün için en az kendisi kadar şanslı gördüğüm ekürisi Özbilen ile birlikte iştirak edeceği koşunun en şanslı safkanı, günün de en sağlam bankosu adayımdır.

Haberin Devamı

3.AYAK. Elazığ kumunda yakaladığı müthiş çıkışı bu piste de taşımayı başaran ZANAPALI İstanbul birincilik ve üçüncülükle ayrıldığı sentetik pist deneyimlerinin ardından şahsen daha etkili yarışlar koşacağına inandığım kaba kuma gelmesini çok doğru bulduğum GOLDEN LION ve bu kez çok daha uygun rakipler bulan MAKAKVI'nin bı pistin istikrarlısı Gloin ile babadan kardeş olduğu detayı atlanmamalı. Küçük ve riskli kuponlar için bu tayların yeterli olacağı Kv-6 Göynük Yaylası Koşusunda; ANGELS BOY yazarak daha rahat bir yarış izleyebiliriz.

4.AYAK: Diyarbakır serüveni sonrası bu pistte start aldığı 1800 mesafeli yarışta da tabela içerisinde yer almayı başararak istikrarını bozmayan BECERİKLİHAN için bugün en büyük şansı temposunu bozabilecek bir rakibinin olmaması olsa gerek. Startın verilmesiyle birlikte alacağı koşu liderlğini bitiriş çizgisi geçilene kadar devam ettirmesini beklediğim safkana ilk şansı veriyorum. Ankara'da çok iyi bir sezon geçiren COOL PRINCE arka arkaya kazandığı yarışlarla BALISTIC BULLET ve yarışın biraz yavaş gidecek olması aleyhine olsa da startı iyi alabilmesi halinde bu açığını kapatabilecek olan LITTLE KING sağlam kuponların olmazsa olmazıdır.

Haberin Devamı

5.AYAK: Son yarışını yaparsa HAZİNE MALI bugün son kez maiden koşar. Vermiş olduğu araya rağmen yarış hazırlıklarının bu mesafe için yeterli olan MISS ECEM arka arkaya iyi yarışlar koşan LOVE FLOWER en ciddi rakipleri olurken, uyumlu jokeyi idaresinde AYPELDA ROZERIN bu ayağın sürprizini yapar.

6.AYAK: Adana çim pisti performansları bambaşka olan YOSUN SULTAN grup içerisinde bu mesafenin en istikrarlısı olduğunu söylemekte sakınca görmediğim GRAND SPRING ve bu ara tırnaklarının ucundaki SOUR TIMES üçlüsüne eşit şans verelim. Geniş bütçeli kuponlar; AYDOĞAN GÜLÜ, AYBÜKE ve KESME ŞEKER öneririm.

3-1-2-3-4-5-7-9-8///1///3-6-7-2///1-3-2-5///6-10-9-4///14-6-8-11-4-5

YORUM YAZ