MENÜ

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

09 Nisan Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

ES BARBAROS ES...

1.AYAK: Bugün itibariyle Şartlı-1 koşuların startı veriliyor. Öncellikle yarış hayatına yeni başlayacak olan tayların hepsinin ayaklarının düz basması dileğinde bulunup yorumlarıma geçiyorum. Şanlıurfa'dan edindiğim bilgiler; HARRAN KAPISI ve JET HALİL ikilisinin grubun en pişkin tayları olduğu yönünde. Yarış hazırlıklarının haklarını vermeleri durumunda birincilik mücadelesi bu ikili arasında geçer. Son şirininde çok beğenilen DİZDARMERT yarış hayatı kum pist başarıları ile dolu Şimşeğinoğlu temsilcisi KURTKIZ ve 600/43.... 400/28.8 R işi sonrası DİNÇKIVANÇ günün ilk ayağının diğer şanslı tayları olur.

2.AYAK: Yakın farklarla geçildiği rakibine kilo verecek olan METİN BABA çok iyi durumda gireceği koşuda favorimdir. Bu pistte kolay kolay boşu olmayan Orpen yavrusu SEVİMLİ BİBİ bir yarışı diğerine tutmayan ancak bu kilolarla çok ters yarışlara imza atmış ÖZÜN ve ısrarlı takip atlarımızdan BIG DOLPHIN favorinin önceliklirakipleri olur. Günün en zor ayağı olarak da nitelendirebileceğimiz ayağın sürprizini; SEA HORSE, BARBEL ve MAN OF FIRE yapar.

3.AYAK: Bilinen start sorununu bugün minimuma indirebilirse PRENSESNAZ ilk ve tek birinciliğini kazandığı binicisi idaresinde, ağırlıklı olarak erkek rakipler yanında kazanan isim olabilir. Mesafeyi çıkartabilirse GÜLŞİLAN tıpkı babası Atomkarınca gibi zor kazanıyor olmasına rağmen bu rakipler yanında PARA SAÇAN son yarışlarını ölçü alınmaması gereken KUYUMCU Peri'nin kumaşını bulamayan temsilcisi ÖZPERİ gördüğü yarışların ardından ARSLANDİKENİ ve sahanın konuşulan isimlerinden CANGOBAK sırasıyla rakipleri olur.

4.AYAK: Beş aylık aranın ardından gördüğü iki yarış sonrası geçen hafta bu pist ve mesafeye çıkarken, henüz yarışın ilk metrelerinde pistin en dışına kadar savrulup rakiplerinden en az 100 metre daha fazla koşmak zorunda kalan ES BARBAROS yaşamış olduğu talihsizlik sonrası aprantisinin çok doğru hamlesiyle bariyer dibinde yerini almıştı. Yarışın baştan sona kadar çok süratli gittiği bu koşuda, virajı rakiplerinin net 100-150 metre gerisinde dönüp düzlük dönülür dönülmez yaptığı etkili ataklarıyla üçüncülük elde ederken beğenimi kazanan tay, benzer sıkıntıyı yaşamayacağını düşündüğüm bu koşuda siz kıymetli dostlarıma günün bankosu önerimdir.

5.AYAK: Bölünen Şartlı-1 koşunun bu ayağında GELENAY, ASRASYAD ve MEKANİZMA hazırlık olarak önde oldukları rakipleri yanında eşit şanslı taylardır.

6.AYAK: Bu yıl Şanlıurfa pistinin en istikrarlı isimlerinden biri olan AZADAĞA bütünleştiği binicisiyle yine en şanslı safkan olur. Sorunları giderilen DALLICALI nihayet kalitesine yakışır koşmaya başlayan CANDOSTUM son ayağı az atla geçmek isteyecek kuponlar için yeterli gördüğüm safkanlardır. Yerimiz varsa; KÜÇÜKDEMİRKIRIM, TEKFORDUNGÜLÜ ve KAFKAS RÜZGARI ilavesiyle günün kapanışını yapalım.

5-6-3-13-2///9-11-14-16-4-1-3///1-3-5-9-16-13-6///16///12-1-5///2-7-8-13-12-9

Haberin Devamı
YORUM YAZ