MENÜ

Eran Zahavi Fenerbahçe transferi için sabırsız

Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe, 33 yaşındaki golcüyü açıklamak için Vedat Muriç transferini bekliyor. Eran Zahavi ise sosyal medyada gelen 1 milyondan fazla beğeni sonrası Sarı- Lacivertliler’e imza atmak için sabırsızlanıyor.

Eran Zahavi Fenerbahçe transferi için sabırsız

Sarı-Lacivertliler, Vedat Muriç’in ye ri ni doldurmak için bir süredir arayıştaydı. Emre Belözoğlu ve Erol Bulut, son ol arak Eran Zahavi’de karar kıldı. İsralli oyuncu ile 1 mi lyon Euro imza parası ve senelik 2.5 milyon Eu ro maaş üzerinden 2+1 yıllık anlaşma sağl andı. Yö netimin kendisini İstanbul’a çağırmasını bekleyen Zahavi, sosyal medyada yaşanan çılgınlık sonrası fazlasıyla heye canlandı.

Haberin Devamı

Büyük mutluluk yaşadı

Instagram’daki 433 sayfasının ‘Come to Fenerbahçe’ mesajına İsrailli forvet, “Eğer senin yo rumun 500 bin beğeni alırsa... Hadi deneyelim” yanıtını vermişti. 24 saatte 1 milyondan fazla beğeni gelmesi , Zahavi’nin adeta iştahını kabarttı. Kendisine gösterilen müthiş ilgi sonrası büyük mutluluk yaşayan golcü oyuncu bi r an önce Fenerbahçe’ye imza atmak istiyor.

Eşi Shay şok oldu

Sosyal medya çılgınlığı, transfer konusunda tereddütleri olduğu öne sürülen Eran’ın eşi Shay Zahavi’yi de fazlasıyla etkiledi. İsrail basınına konuşan Shay, “Sos yal medyada gördüklerimd en sonra şok oldum. Eran’ın yorumu sonrası gelen beğeniler inanılmaz sayılara ul aştı. Fenerbahçe taraftarlarının ilgisi gerçekten inanılmaz. Her yüklediğim fotoğrafa binlerce yorum gelmesi çok hoş. Durmadan ‘Come to Fenerbahçe’ yazıyorlar” dedi.

Haberin Devamı

Balili: Fener’e gitmeli

Bir dönem ülkemizde Sivasspor forması giyen Pini Balili, vatandaşının Sarı-Lacivertliler’e mutlaka transfer olması gerektiğini söyledi. Sporx’te yer alan habere göre Balili, “Zahavi eğer Fenerbahçe’ye giderse kariyerinde unutamayacağı bir futbol deneyimi yaşayacak. Bugüne kadar formasını giydiği hiçbir takımda 50 bin kişinin önünde futbol oynamadı. Türkiye’de statlar çılgınca. Elbette bugün korona yüzünden statlar seyircisiz ama bu geçici. Zahavi, İstanbul’da bir maça çıktığında bunun tutkunu olacak” dedi. Pini Balili, Eran Zahavi ile yakın arkadaş olmasına rağmen transfer konusunda kendisine danışmadığını dile getirdi.

YORUM YAZ