MENÜ

Enner Valencia: Her şeyi deniyoruz ama bir türlü olmuyor

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu oyuncusu Enner Valencia, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçını değerlendirdi. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduklarını ifade eden Valencia, ''Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, her şeyi deniyoruz ama bir türlü istediğimiz sonucu alamıyoruz. Ama buna bakmamak gerekiyor, daha iyi çalışmak gerekiyor. Sonuna kadar devam etmemiz gerekiyor.” dedi.

Enner Valencia: Her şeyi deniyoruz ama bir türlü olmuyor

Süper Lig'in 28. haftasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Enner Valencia, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Sarı Lacivertli ekibin tek golünü atan isim olan Ekvadorlu oyuncu, “Maçın başından beri oyunu domine eden, baskın olan taraf bizdik. Elimizden geleni yaptık ama galibiyet için yeterince skor yaratamadık. Bu 1 puan kötü gözüküyor olabilir ama belki de önemli bir puan da olabilir. Daha iyisini yapacağız, ileriye dönük daha iyi çalışacağız ve daha güzel sonuçlar alacağız.” dedi.

Haberin Devamı

Takımın hücum hattıyla ilgili soruya Valencia, “Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Forvet hattında da keza öyle. Çok çeşitliliği olan forvet hattımız var. Aramızda da aslında bir forma mücadelesi var. Çok kaliteli ayaklardan kurulu. Ama bir gerçek var ki evimizde yeterince skor üretemiyoruz, dışarıda daha fazla skor üretiyoruz. Bunun için de daha fazla çalışmamız ve kendimizi daha ileriye götürmemiz gerekiyor. Devam etmemiz gerekiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, her şeyi deniyoruz ama bir türlü istediğimiz sonucu alamıyoruz. Ama buna bakmamak gerekiyor, daha iyi çalışmak gerekiyor. Sonuna kadar devam etmemiz gerekiyor.” cevabını verdi.

YORUM YAZ