MENÜ

'Engin'e 11 maç ceza normal'

Galatasaray'ın kaptanı, taraftarın sevgilisi Sabri Sarıoğlu, takım arkadaşı Engin Baytar hakkında ilginç bir yorum yaptı: “Bana 'Hiç merak etme sakin olacağım' dedi. Allah'tan sakin olmuş. 11 maç ceza bence normal.”

'Engin'e 11 maç ceza normal'

Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısından yetişen ve uzun yıllar forma giydikten sonra kaptanlığa kadar yükselen Sabri Sarıoğlu’ndan çarpıcı sözler... Taraftarın sevgilisi konumunda bulunan sempatik futbolcu, takım arkadaşı Engin Baytar’la ilgili olarak, “Bence ona verilen 11 maçlık ceza çok normal. Aslında saha dışında çok iyi bir insan ama saha içinda bazen kendini kaybediyor ve yaptığı hareketten dolayı aldığı cezayı normal karşılıyorum. Maçın devre arasında, ‘Sakin ol sarı kartın var dedim’, o da bana ‘Hiç merak etme sakin olacağım’ dedi. Allah’tan sakin olmuş yoksa ne yapacaktı çok merak ediyorum” ifadesini kullandı. Hocası Fatih Terim’e de mesaj gönderen Sabri, “Alan savunması yapıyoruz, duran toptan çok gol yiyoruz ama bu zaafımızı gidereceğiz” açıklamasını yaptı.

‘Esprileri kafama takmıyorum’

Milli takımın Hollanda deplasmanında Selçuk İnan’ı göremeyince kendisinin de çok şaşırdığını kaydeden Sabri, sanal ortamda özne olduğu komik videolar ve esprilerle ilgili olarak da, “Bunları hiç kafama takmıyorum zaten sosyal medyada hiç hesabım yok ve takip etmiyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ