MENÜ

Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’ndan 16 madalya ile döndüler

Depsaş Enerji Spor Kulübü’nün milli sporcuları, Moldova'da gerçekleştirilen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 8’i altın 6’sı gümüş ve 2’si bronz olmak üzere toplam 16 madalya elde etti. Ülkemizi başarı ile temsil eden kulüp, Ağustos ayında Kazakistan’ın Almatı şehrinde gerçekleştirilmesi planlanan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’na da katılacak.

Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’ndan 16 madalya ile döndüler

Moldova'da düzenlenen şampiyonadan Gülendam Sarıbal 1 gümüş, Nisa Camadan 1 altın ve 2 gümüş, Abdulsamet Ocakoğlu 1 altın, Mehmet Dönmez 2 bronz, Fatih Kamuz 2 gümüş, Enes Talha Ay 1 altın ve 1 gümüş, Gökhan Seven 2 altın, Mustafa Dinleyici 1 altın ve Murat Çırık 2 altın madalya ile ülkemize döndü. Turnuvaya katılan 5 paralimpik sporcu; Abdulsamet Ocakoğlu, Fatih Kamuz, Gökhan Seven, Mustafa Dinleyici ve Murat Çırık ülkemize toplamda 10 madalya kazandırdı.

Haberin Devamı

MURAT KARAGÜZEL: BAYRAĞIMIZI MOLDOVA'DA DALGALANDIRDIKLARI İÇİN TEBRİK EDİYORUM

Genel Müdür Murat Karagüzel, “Spor Kulübü Başkanı Mehmet İpek’i ve kıymetli sporcularımızı elde ettikleri üstün başarıları dolayısıyla kutluyorum. Bayrağımızı Moldova’da gerçekleştirilen uluslararası şampiyonada gururla dalgalandırdıkları için ise ayrıca tebrik ediyorum” dedi. Konuşmalarını sürdüren Karagüzel, “Faaliyet gösterdiğimiz illerde, spora gösterilen ilginin daha da artması için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bu kapsamda kulübümüzün elde ettiği başarıları daha da ileriye taşımak için desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MEHMET İPEK: YETENEKLİ SPORCULARDAN OLUŞAN SAĞLAM BİR KADRO VAR

Haberin Devamı

Sporcularının başarılarını değerlendiren Kulüp Başkanı Mehmet İpek ise “Öncelikle sporcularımızı yürekten kutluyorum. Hepsi çok çalıştı. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyorduk. Sporcularımız katılmış oldukları müsabakalarda çalışmalarının karşılıklarını alarak üstün başarılar gösterdi. Elimizde yetenekli sporculardan oluşan sağlam bir kadro var. Hedefimiz bundan sonraki süreçte Kazakistan’da gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası’na odaklanmak. Almatı’daki şampiyonada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu. 

YORUM YAZ