MENÜ

Enes Ünal: Büyük moral oldu

“Milli formayla ilk gollerimi atmak benim için büyük moral oldu. Çok çalışmamız gerekiyor, çünkü henüz bir şey başarmış değiliz. EURO2020’ye gitmek güzel ama orada ülkemizi güzel temsil etmek her şeyden çok daha önemli” dedi.

Enes Ünal: Büyük moral oldu

EURO 2020 elemelerindeki son maçımızda Andorra filelelerini iki kez sallayarak A Milli Takım’daki ilk gollerini atan Enes Ünal, maçın ardından FANATİK’in foto muhabiri Murat Akbaş’a konuştu. Enes şunları söyledi: “Çok iyi bir takımımız var. Andorra maçı ile de finali güzel yaptık. 2 gol atmak benim için moral oldu ama her şey bundan sonra başlıyor. Çok çalışmamız gerekiyor henüz bir şey başarmış değiliz. EURO 2020’ye gitmek güzel ama orada ülkemizi güzel temsil etmek her şeyden çok daha önemli. Bir futbolcu her zaman göreve hazır olmalı. Ben de kendimi her zaman hazır tuttuyorum.”

Haberin Devamı

‘Hep hazır olmalıyım’

“Şenol Güneş’le Bursaspor’dan beri beraberiz. Şenol hocam bana her zaman güvendi ve Milli Takım’a çağırdı. Ben onun bu güvenini boşa çıkarmak istemiyorum. O yüzden sahada ya da kulübede hep hazır olmalıyım. A Milli forma altında ilk gollerimi attım. Umarım devamı gelir ve bu formayı en iyi şekilde temsil etmeye devam ederim.”

Fanatik Özel / Murat Akbaş

YORUM YAZ