MENÜ

Ender Arslan: Lig çok çekişmeli

Galatasaray Medical Park kaptanı Ender Arslan, çok çekişmeli bir lig yaşadıklarını belirterek şampiyonlukta ön plana çıkan bir takım olmadığını söyledi.

Ender Arslan: Lig çok çekişmeli

Ligin ilk yarısında kalitenin çok üst düzey olmasa da mücadelenin kıran kırana geçtiğini ifade eden Ender Arslan, "Bu sene ligimiz çok zorlu. Bu yoğun ve zorlu giden ligde görüldü ki herkes herkesi yenebiliyor." diye konuştu.

Şampiyonluk yarışında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Anadolu Efes dışında sürpriz yaşanabileceğinin de altını çizen Ender Arslan, "Bu takımlar her zaman iddalı ama Banvit, Karşıyaka cok iyi bir ilk yarı geçirdi. Hiçbir zaman ne olacağı belli olmaz. Lig herşeye gebe. Play-Off'ta mesela sekiz takım da çok kuvvetli olacak. Kimin kimi eleyeceği hiç belli olmaz." dedi.

"SAHA İÇİNDE OYUNCULAR OLARAK FAİR-PLAY ÇERÇEVESİNDE OYNUYORUZ"


Galatasaray'ın kaptanı, "Tribün olayları için ne söylemek istersin ? Galatasaray-Fenerbahçe maçlarında önlemler alınsa da, olayların önüne geçemiyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?" sorusuna ise; "Evet ne yazık ki bu sene bizim maçımızda da ufak tefek olaylar yaşandı. Bunlar ne yazık ki engellenemiyor. Saha içinde oyuncular olarak fair-play çerçevesinde oynuyoruz. Hatta hep birbirimize centilmenlik yapmaya çalışıyoruz, taraftarlara da mesaj olması amacı ile. Ama ne yazık ki şu ana kadar tam anlamıyla engelleyemedik. Her sene biraz daha azalsa birgün bir yerde belki sona erer." cevabını verdi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ