MENÜ

En yabancı Galatasaray!

Cim Bom bu sezon ligde yabancı futbolculara en fazla görev veren takım olarak öne çıktı.

En yabancı Galatasaray!

Sarı-Kırmızılı takım, aynı zamanda ligde yerli oyuncuların en az süre aldığı ekip oldu. Galatasaray’da sezon boyunca 19 yabancı ve 13 Türk futbolcu forma giydi. Yabancı futbolcular 25 bin 491 dakika, yerliler ise 8 bin 7 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Andone hâlâ ayrılamadı

Sakatlık sonrası kulüp doktorları tarafından ameliyat edilen Andone, Galatasaray’la sözleşmesi bitmesine rağmen, Türkiye’den ayrılmadı. Son olarak İstanbul’da Falcao ve ailesiyle birlikte boğaz turuna çıkan Rumen forvet, Türkiye’deki tedavisi tamamlandıktan sonra İngiltere’ye dönmeye karar verdi.

Kamp yeri bakıyorlar

12 Ağustos’ta Florya’da toplanacak olan Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon öncesi kamp yeri arıyor. Antalya’daki aşırı sıcaklar nedeniyle kararsızlık yaşayan Galatasaray’da, yurt dışı seçeneği de pandemi süreci nedeniyle mümkün görünmüyor. Teknik heyet ve kulüp yetkilileri, birkaç gün içinde kamp programını netleştirmeyi hedefliyor.

Ali Sami Yen bugün anılacak

Galatasaray Spor Kulübü’nün kurucusu, Türk sporcunun öncülerinden Ali Sami Yen, vefatının 69. yıl dönümünde anılıyor. Ali Sami Yen için bugün saat 11.00’de Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında bir anma töreni düzenlenecek.

YORUM YAZ