MENÜ

'En önemlisi kazanmak'

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic: - "Açıkçası 3. periyotta biraz sıkıntı yaşadık ama sonunda kazandık ve en önemlisi bu" dedi.

'En önemlisi kazanmak'

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 21. haftasında sahasında Muratbey Uşak’ı 109-100 mağlup eden Yeşilgiresun Belediyespor’un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, rakipleri karşısında 3. periyotta zorlanmalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Trifunovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının performansından son derece memnun olduğunu belirtti. Üçüncü çeyrekte sıkıntı yaşadıklarına işaret eden Trifunovic, "Oyuncularımı tebrik ederim çok iyi çalıştılar bu hafta. Uzun bir zamandır takım ve takım oyunundan memnun değilim. Kazanmak veya kaybetmekle alakalı değil. Takım ruhundan, oyunumuzdan memnun değildim. İyi oynadık bugün. Açıkçası 3. periyotta biraz sıkıntı yaşadık ama sonunda kazandık ve en önemlisi bu." ifadelerini kullandı.

Muratbey Uşak cephesi

Muratbey Uşak Başantrenörü Ozan Bulkaz, yüksek skorlu bir maçın oynandığını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Deplasmanda 100 sayıya ulaşıp maç kaybettik. Bunun üstünde düşünmemiz gerekiyor. Çok yüzdeli oynadık ama müdafaada aksadık. Mağlubiyetten sonra bir şeyler sığınmamak lazım. Üzülmeye çok fazla vaktimiz yok. Fransa’ya yarın sabah uçuyoruz. Orada tur atlamak için elimizden geleni yapacağız. Yeşilgiresun Belediyespor’u tebrik ediyorum." Muhabir : Atakan ÇıtlakYayınlayan : Mehmet Sevinç 21:21 11/03/17 "

Haberin Devamı
YORUM YAZ