MENÜ

En güncel spor haberleri, son 24 saatte yaşananlar!

Spor dünyasında son dakika gelişmeleri... Ülkemizde ve tüm dünyada etkisini gösteren yeni tip corona virüs salgını, spor dünyasını nasıl etkiledi? Hangi oyuncularla yollar ayrılıyor? Liglerin akıbeti ne olacak? Futbolcular karantina günlerinde neler yapıyor? İşte tüm detaylarıyla günün öne çıkan spor gelişmeleri…

Süper Lig ve diğer ligler ne zaman başlayacak? Futbolcuların akıbeti ne yönde olacak? Hangi oyuncular ile yollar ayrılıyor? Corona virüs salgını spor dünyasını nasıl etkiledi? Yaşamı önemli ölçüde etkileyen corona virüs, spor dünyasını da yakından etkiledi. Son günlerde en çok merak edilen soru ise liglerin ne zaman başlayacağı yönünde oldu. İşte sporda günün öne çıkan gelişmeleri...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE SAHAYA İNDİ!

Koronavirüs salgını sebebiyle lige verilen arada karantina kurallarına uyan ve bu süreyi evlerinde çalışarak geçiren Fenerbahçeli futbolcular bu sabah sahaya indi.

En güncel spor haberleri, son 24 saatte yaşananlar

YARIN KADER GÜNÜ!

Corona virüs pandemisi nedeniyle ara verilen Türkiye futbol liglerinde 2019-2020 sezonunun kaderi yarın yapılacak toplantıda belirlenecek. Türkiye Futbol Federasyonu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri ile birlikte yarın saat 15.00'te bir toplantı gerçekleştirecek. Askıya alınan Süper Lig, TFF 1'inci, 2'nci ve 3'üncü Lig ile Bölgesel Amatör Lig’in kaderi yarın yapılacak toplantıdan çıkacak karara göre şekillenecek.

En güncel spor haberleri, son 24 saatte yaşananlar

FALCAO'DAN ALKIŞLANACAK HAREKET!

Galatasaray’ın Kolombiyalı golcüsü Falcao, aralarında Dybala, Iniesta ve Modric gibi yıldızların da bulunduğu #TheBiggestGame (En büyük oyun) adlı kampanyaya formasıyla katıldı. Amaç, koronavirüs salgınıyla mücadeleye maddi destek sağlamak.

Haberin Devamı

En güncel spor haberleri, son 24 saatte yaşananlar

KARIUS SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ!

Liverpool'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Loris Karius, sözleşmesini feshetti.Bundan sonra Karius'la Beşiktaş arasındaki süreç FIFA nezdinde işleyecek ve oyuncuya ne kadar para ödeneceğine FIFA karar verecek.

En güncel spor haberleri, son 24 saatte yaşananlar

HAZIRLAYAN / SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ