MENÜ

En centilmen Fenerbahçe!

Şampiyonluk hedefiyle başladığı 2019-20 sezonunun 10. haftasını 17 puanla 4. sırada geçen Fenerbahçe, 18 takımın yer aldığı Süper Lig’in en centilmen ekibi konumunda.

En centilmen Fenerbahçe!

Sarı lacivertli takım, geride kalan 10 maçta toplam 11 sarı kart görürken, hiç kırmızı kart cezası almadı. En az kart gören takım sıralamasında en yakın rakiplerine büyük fark atan Fenerbahçe’yi, 21’er sarı kartla puan tablosunun sürpriz lideri Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor takip ediyor. Çaykur Rizespor da 22 sarı kartla dördüncü sırada.

Haberin Devamı

Sarı kartın lideri Beşiktaş

Süper Lig’de en çok sarı ve kırmızı kart gören takımlar listesinde ilk sırayı İstikbal Mobilya Kayserispor alıyor. ‘Centilmenlik Ligi’nde son sırada yer alan sarı kırmızılılar 19 sarı, 5 kırmızı kart gördü.

Kayserispor’un ardından Süper Lig’in en çok kart gören takımları; Gençlerbirliği (23 sarı, 4 kırmızı), Gaziantep FK (24 sarı, 3 kırmızı), Galatasaray (25 sarı, 3 kırmızı).

Süper Lig’in en çok sarı kart gören ekibi ise Beşiktaş. Bugüne dek toplam 31 kez sarı kartla cezalandırılan siyah beyazlı futbolcular, 2 kez de kırmızı kart cezası aldı.

Kaynak: Hürriyet

YORUM YAZ