MENÜ

Emre Mor'dan İspanya paylaşımı: Geri dönmek güzel!

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Galatasaray'da geçiren ve beklenileni veremediği için sezonun ikinci yarısında Yunan ekibi Olympiakos'ta forma giyen Emre Mor, İspanya'ya geri döndü. Menajerlerin Trabzonspor'a önerdiği iddia edilen Emre Mor, spor yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı ve 'Geri dönmek güzel' mesajını verdi. Emre Mor'un paylaşımı, iddialara cevap olarak yorumlandı. İşte gönderi...

Transfer gündeminde Galatasaray'a geri dönüp dönmeyeceği oldukça konuşulan Emre Mor, bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Sarı - Kırmızılı ekipte ikinci yarısını Yunan ekibi Olympiakos'ta geçiren 23 yaşındaki futbolcu, İspanya paylaşımlarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Bireysel çalışmalarını İspanya'da devam ettiren Emre Mor, 'Geri dönmek güzel' notuyla bir gönderi paylaştı. Emre Mor'un paylaşımı kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Bonservisini elinde bulunduran İspanyol temsilcisi Celta Vigo, genç yıldızı bir sezon daha kiralamak isterken, menajerlerin Emre Mor'u Trabzonspor'a önerdiği iddia edilmişti. Emre Mor'un paylaşımı çıkan iddialara cevap olarak yorumlandı.

YORUM YAZ