MENÜ

Emre Mor Galatasaray'a geri mi dönüyor? ''Kum saati'' detayı!

Celta Vigo'dan Galatasaray'a kiralanan ve beklentileri karşılayamadığı için Olympiakos'a giden Emre Mor'un geçtiğimiz günlerde tekrar Galatasaray forması giymek istediği belirtilmişti. 22 yaşındaki futbolcu, bireysel çalışmalarını sürdürürken o anlarını da sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Emre Mor'un son paylaşımında 'Kum saati'' emojisi kullandığı görüldü. İşte o gönderi...

Sezon başında La Liga ekibi Celta Vigo'dan Galatasaray'a kiralanan ve devre arasında Olympiakos'a transfer olan Emre Mor, bireysel çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Haberin Devamı

22 yaşındaki futbolcu, antrenman görüntülerini sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde yeniden Galatasaray'da forma giymek istediği ve menajerine talimat verdiği iddia edilen Emre Mor'un son paylaşımındaki ''Kum saati'' detayı akıllara ''Geri dönüyor mu?'' sorusunu getirdi.

Emre Mor, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda da ''Çok yakında'' anlamında gelen bir simge ekleyerek Kırmızı ve Sarı renklerinden oluşan emojilere yer vermişti.

Emre Mor Galatasaraya geri mi dönüyor Kum saati detayı

YORUM YAZ