MENÜ

Emre Mor, Celta Vigo'da sabırları taşırdı! Gönderilmesi gündemde...

Son dakika haberi... Genç yaşta A Milli Takımımıza yükselen ve "Yeni Messi" benzetmeleri yapılan Emre Mor, hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor'da yaşanan son gelişmeler kafaları karıştırdı. 23 yaşındaki futbolcunun Celta'da bir daha forma giymesi beklenmiyor.

Emre Mor, Celta Vigo'da sabırları taşırdı! Gönderilmesi gündemde...

Performansı, davranışları ve sosyal medya paylaşımları ile Emre Mor, kulübü Celta Vigo'yu bıktırırken kulüpteki geleceği de parlak değil.

Haberin Devamı

'Bir daha forma giyemeyecek'

Sakatlığı nedeniyle tedavi olmak için Dubai'yi gittiğini söyleyen Emre Mor, teknik direktör Coudet'in sabrını taşırdı. AS Gazetesi'ndeki habere göre, kulüpteki antrenör ekibinden Emre Mor'un bir daha forma giyemeyeceği ve takımda hayal kırıklığı yarattığı ifade edildi.

PCR testlerine bile katılmadı

Emre Mor'un ayrıca Dubai'den döndükten sonra takıma katılması için gerekli olan PCR testlerine de katılmadığı ortaya çıktı. Oynamama nedeni kulüpte resmi olarak 'sakat' olarak gözükse de bu davranışları Emre'nin sonunu getirdi. 1 aydan fazla süredir keyfi olarak takıma katılmayan Emre Mor'un ayrılığına kesin gözüyle bakılıyor.

Instagram hesabını kapattı

Kulübün ayrıca Emre Mor'un Dubai'de yaptığı tatil sırasındaki sosyal medya paylaşımlarından da rahatsız olduğu belirtildi. Genç futbolcunun Instragram hesabını kapatmasının nedenin de bu rahatsızlık olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

'Kontrolünü kaybetti'

AS'ta Emre için şu ifadeler kullanıldı; 'Yaz aylarında sorunlu karakterini kontrol etmek için işe alınan koç görevinden istifa etmiş olmalı. Emre Mor bir kez daha kontrolü kaybetti. Celta onun için bir çıkış yolu aramasına rağmen kontratında bir yılı daha var.

Kaynak: Milliyet/Skorer

YORUM YAZ