MENÜ

Emre Belözoğlu: Fenerbahçe taraftarı bunu hak etmiyor!

Türk futbolunun efsane isimlerinden biri olarak gösterilen Emre Belözoğlu, aktif futbol kariyerini Fenerbahçe'de noktaladı. Sarı-lacivertli takımın kaptanı kulüp televizyonunda Fenerbahçe'nin bu sezon gösterdiği performansı değerlendirdi.

Fenerbahçe'de uzun yıllar kaptan olarak görev yapan ve Türk futbolunun efsane simlerinden biri olarak gösterilen Emre Belözoğlu, aktif futbol kariyerini noktaladı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takımın kaptanı kulüp televizyonunda Fenerbahçe'nin bu sezon gösterdiği performansı değerlendirdi.

Sezonun başında herkesin ümitli olduğunu ifade eden Emre Belözoğlu, "İkinci yarının başı itibariyle üçüncü maçtan sonra çok ciddi bir düşüş yaşadık. Ne yaptıysak bir türlü toparlayamadık. Benim gözümde, gönlümde ne olursa olsun Fenerbahçe'nin ikinciliği dahi başarısızlıktır." dedi.

Fenerbahçe taraftarının uzun süredir şampiyonluk beklediğini söyleyen Emre Belözoğlu, "Bunu kaldırmak kolay değil. Şampiyonluk yok, kupalar yok. Bu sene açıkçası benim de en büyük hayalim futbola şampiyonlukla veda etmekti. Kısmet değilmiş." dedi.

Fenerbahçe'nin bu sezon gösterdiği performanstan dolayı taraftardan özür dileyen Emre Belözoğlu, "Fenerbahçe taraftarı bunu hak etmiyor. Takım olarak çok üzgünüz. Bu sene ligi çok iyi yerde bitirebilirdik. Bence başarısız bir sezondu hepimiz adına" dedi.

YORUM YAZ