MENÜ

Emre Belözoğlu'ndan samimi açıklama: Bitmeyecek sandım, çok zordu!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Sarı-lacivertli takımla yeni görevi için geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı. Fenerbahçe efsaneleri arasına adını yazdıran eski futbolcu, yeni görevi için düzenlenen imza töreninde Fenerbahçe'ye olan sevgisini anlatmıştı. Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun imza töreni öncesi çekilen görüntülerini ve yaptığı duygusal konuşmayı sosyal medya hesabından yayınladı. Emre Belözoğlu'nun konuşmasında "İnsan aslında hiç ayrılmak, bırakmak istemediği bir durumdayken sığınacak bir çınarının olması herkesin isteyeceği bir şeydir. Benim için futboldan ayrılmak çok zordu. Bitmeyecek sandım, çünkü futbolu çok sevdim." ifadeleri dikkat çekti.

Uzun yıllar Fenerbahçe formasıyla sahada ter döken Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Sarı-lacivertli takımla yeni görevi için geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe efsaneleri arasına adını yazdıran eski futbolcu, yeni görevi için düzenlenen imza töreninde Fenerbahçe'ye olan sevgisini anlatmıştı.

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun imza töreni öncesi çekilen görüntülerini ve yaptığı duygusal konuşmayı sosyal medya hesabından yayınladı.

Emre Belözoğlu'nun konuşmasında "İnsan aslında hiç ayrılmak, bırakmak istemediği bir durumdayken sığınacak bir çınarının olması herkesin isteyeceği bir şeydir. Benim için futboldan ayrılmak çok zordu. Bitmeyecek sandım, çünkü futbolu çok sevdim." ifadeleri dikkat çekti.

YORUM YAZ